23 juli 2021

Walk of shame

Allmänt


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Jag mår bra och bara tappat luften.

Men ska försöka ta tag i detta nu. Tänkte berätta vad som hände senaste utgången så detta får bli ett sådant "galet" inlägg. Haha!


Utgång för några helger sedan och jag tappade inte mina nycklar. Haha! Började med hemmafest och tjötade med mina grannar. Som dessutom är dom gulligaste. Inte alls som på Torggatan. Haha! Hursomhelst! Efter pratat med dom tog vi tåget in och började kvällen. Det kändes SJUKT att krogen var öppen till 02:00. Haha! Äntligen eller vadå? Började på bogrens och det SÖG! Nej men snälla! Efter vi fått lite bekräftelse av 2 boys bredvid. Som dessutom fick betala vår första runda. Haha! Därpå tog vi in en flaska rosé och det var en av många som sedan skulle trilla in haha!


Efter vi varit där. Gick vi vidare till rådhuset och massor av folk. Satte oss och fick lite sällskap av ett annat gäng. Dock vart en av dessa snubbar fett dryg. Man bara ursäkta? Här är vi och är galet sköna. Sedan sitter du och är as tråkig. Jag sagt det förr och gör det igen… män i dess renaste form. Medan vi pratade vidare och han satt och små sura över att hans bollar knipsat av. Hade vi andra en trevlig kväll.


Kl blev 2 och vi gick åt varsitt håll. Därpå ringde killen, ni vet killen. Han frågade om jag ville komma bort och självklart. Tog taxin från centrum och hamnade längre bort. Haha!  Vaknade upp dagen efter och insåg att bussarna inte tar kontanter. Haha! Fick gå från "Ryd" in till stan med mina 12 cm klackar efter halva promenader fick jag för ont och tog av dem. Haha! Där gick jag med glatt humör och tänkte på att det kunde varit värre. Jag gjorde en walk of shame genom Skövde. Haha! Men vad gjorde det. Jag var fortfarande full och hade livet i behåll. En frisyr som såg ut som lilla trollet klutt och gick där barfota med en dags gammalt smink. Hörde jag borta match?! Haha!